Build to last - 3 jaar garantie

Traeger Pellet Grills LLC biedt op deze barbecue garantie tegen defecten in materiaal en vakmanschap bij normaal gebruik en onderhoud gedurende een periode van drie (3) jaar vanaf de datum van originele aankoop.

Traeger Pellet Grills LLC zal een vervangend onderdeel leveren voor elk onderdeel dat defect blijkt te zijn. Originele onderdelen die zijn goedgekeurd voor retournering door de afdeling Onderdelen van Traeger moeten vooraf worden geretourneerd.

Deze garantie is exclusief arbeidskosten in verband met de bepaling of vervanging van defecte onderdelen, of vrachtkosten voor het verzenden van deze onderdelen.

Traeger Pellet Grills LLC is niet aansprakelijk onder deze of enige impliciete garantie voor incidentele of gevolgschade. Deze garantie geeft de particuliere klant specifieke wettelijke rechten en de klant kan andere rechten hebben die van land tot land verschillen.

Deze garantie vervalt als het toestel niet wordt gemonteerd of bediend in overeenstemming met de bedieningsinstructies die bij dit toestel worden geleverd; de eenheid wordt doorverkocht of verhandeld aan een andere eigenaar; componenten, accessoires of brandstoffen zijn gebruikt die niet compatibel zijn met het apparaat; de unit is gebruikt in commerciƫle of foodservice-toepassingen; of de gebruiker heeft het apparaat misbruikt of op een andere manier niet onderhouden.

Om een garantieclaim te verwerken kan Traeger Pellet Grills LLC een bewijs van uw aankoopdatum nodig hebben. U dient uw aankoopbewijs of factuur samen met dit certificaat samen met uw waardevolle documenten te bewaren.

Voor hulp bij montage of installatie, onderdelen en klantenservice (alleen Engels), e-mailen of schrijven op: Traeger@200fahrenheit.nl.

Traeger Grills word in de Benelux gedistrubiteerd door 200Fahrenheit B.V.

200 Fahrenheit BV, Ingenieur Lelyweg 8, 2031 CD Haarlem TEL: 023 205 2255